Imej se rad

Nazaj

Imej se rad

Avtor: M. H. Clark

Redna cena
24,95 €

Imejte radi jutrišnji dan, ki prihaja. Imejte radi dejstvo, da boste na koncu naredili mnogo več, kot si lahko predstavljate.

 

Imej se rad
Imej se rad

Te besede so kot opomnik, da si zaslužite imeti radi vsak delček sebe z vsem srcem.

Prebirajte misli iz knjige na glas, da slišite potrditve, česa vse ste vredni. Ali pa jo podarite svoji sestri, hčerki ali ljubi prijateljici za spodbudo in opolnomočenje.

Naj bo ta knjiga vabilo, da sprejmete ljubezen do sebe ter da se vedno znova spomnite, kako pomembno je na svoji poti vztrajati in odkrivati vse neizmerne možnosti, ki so nam dane.  

 

Recenzija Maje Črepinšek - Moj malček - za skrbne starše:

Nežna knjiga bralca nagovarja kot neviden angel varuh, kot glas ljubečega starša, kot spodbuden notranji glas, ki nas podpira na življenjski poti. Pove nam, čemu smo vredni, da se sprejemamo, da si dovolimo rasti, da si dopustimo živeti, kot želimo, da si oprostimo, kadar storimo napako. Preprosto zato, ker smo vredni, da se imamo radi. Knjiga je lahko vsakdanji navdih, spodbuda, da dan pričnemo z lepo mislijo zase, besede, ki jih pomnimo in komu izrečemo, lahko pa je knjiga tudi ljubeče darilo nekomu, ki nam je še posebno drag, pa naj bo otrok ali odrasel.  

 

Hvaležnost

Hvaležnost

Kako svojemu veselju dodati več dobrote

Redna cena
19,95 €
Popust
10,00 %
Znižana cena
17,96 €

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik