Hvaležnost

Kako svojemu veselju dodati več dobrote

Nazaj

Hvaležnost

Avtor: Kobi Yamada

Redna cena
19,95 €
Popust
10,00 %
Znižana cena
17,96 €

Kako kažeš svojo hvaležnost?
In kako jo občutiš?

 

Hvaležnost
Hvaležnost

Hvaležnost spremeni vse, česar se dotakne. Poudari lepoto, razkrije značaj, pomnoži možnosti. Odpre srca in dviga razpoloženje. Celo kljubovanja in nazadovanja dobijo drug pomen. Občutek hvaležnosti ustvarja lastno dobro energijo in obilje, ki nas navdajata z veseljem in svežo perspektivo. To je način naše skrbi za druge, način našega bivanja, našega življenja. In kadar smo hvaležni, je vedno več vsega, za kar lahko čutimo hvaležnost.

Priporoča se starim do 99 let, in mlajšim.

 

Recenzija Moj malček

Hvaležnost Kako svojemu veselju dodati več dobrote Najboljše v življenju sploh niso stvari. So doživetja, izkušnje, občutena čustva in ustvarjene vezi – samo to se iskri v našem spominu, uvodoma pove prikupna knjiga modrosti Kobija Yamade. Navdihujoča knjiga pripoveduje, za kaj vse se lahko počutimo hvaležne. S pomočjo izjemno prikupnih ilustracij Charlesa Santose opazujemo medvedka na njegovi poti spoznanj srca: ko opazi, da se nenavadno, čudovito in posebno skriva v vsakdanjem, ko spozna, da lahko koga nasmeji s prijateljskim objemom, da življenje ponuja veliko lepega, na primer cvetoče cvetice in nalezljiv smeh … Knjigo je najbolje brati po malem, stran ali dve, lahko tudi po naključnem izboru, nato pa o prebranem veliko premišljevati in nato spoznanja vključiti v lastno doživljanje sveta. Zato, ker je to pot do bolj zadovoljnega, bolj polnega in bolj harmoničnega življenja. Knjiga je primerna tudi za otroke, ki bodo vsebino razumeli ob ilustracijah, saj se dotikajo njihovega izkušenjskega sveta. Knjiga je lahko lepo darilo tistim, ki znajo brati s srcem. Predstavitev: Maja Črepinšek

http://www.mojmalcek.si/uploads/file/628_sl_hvaleznost.pdf 

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik