Opazuj

Nazaj

Opazuj

Avtor: Kobi Yamada

Redna cena
21,95 €
Popust
10,00 %
Znižana cena
19,75 €

ČE BI ISKAL DOBRO V SEBI IN DRUGIH – KAJ BI NAŠEL? 

 

Opazuj
Opazuj

To je zgodba o opazovanju drobnih malenkosti, velikih pomembnih stvari, pa tudi namišljenih, včasih celo nevidnih stvari. Namenjena je odkrivanju vsega, kar se da odkriti. Neverjetno je povsod in v vsem – čaka, da ga prepoznamo, odkrijemo. 

Ni pomembno samo to, kaj gledamo, ampak tudi, kako vidimo. Kadar gledamo s srcem, naše sočutje raste. Kadar uporabljamo domišljijo, širimo svoja obzorja. In ko si vsak dan vzamemo čas za resnično opazovanje lepote in čarobnosti okoli nas, začenjamo razumeti obljube in možnosti, ki so nam vsem na voljo. 

To je zgodba, ki vas bo spodbudila k pozornosti, novim odkritjem in raziskovanju neznanega. Je tudi povabilo, da se zazrete vase, v svoja pričakovanja in sanje, in morda odkrijete še kaj več ... Poglejte natančneje. Toliko vsega je, kar treba ljubiti in ceniti. Toliko vsega je, kar je treba še odkriti.  

 

Recenzija Moj malček: 

http://www.mojmalcek.si/uploads/file/735_sl_opazuj.pdf

Prelepa slikanica Kobija Yamade pripoveduje o deklici, ki nekega dne sreča slikarko. Ko pogleda na njeno platno, osupne, ker slikarka vidi toliko čudovitega, česar sama ne opazi, čeprav gleda iste stvari. Slikanica je lahko namenjena otrokom, navdušila pa bo tudi odrasle, saj jih nagovarja podobno kot Mali Princ – tiho in preprosto, z uvidom v čudež bivanja. Naslov »Opazuj« lahko razumemo kot povabilo »opazuj pozorno, čuječe in s srcem, da boš opazil več. Nauči se prisluhniti svetu tudi z zaprtimi očmi«.

Hvaležnost

Hvaležnost

Kako svojemu veselju dodati več dobrote

Redna cena
19,95 €
Popust
10,00 %
Znižana cena
17,96 €

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik