Najdi svojo veličino

Kako življenju dati več življenja

Nazaj

Najdi svojo veličino

Avtor: Kobi Yamada

Redna cena
17,95 €
Popust
10,86 %
Znižana cena
16,00 €

Kaj je veličina?

In kako jo lahko najdeš?

 

 

Veličina posameznika je obilje radosti in upanja, ki prihajata iz srca, ter domišljije, ki jo ima vsak od nas, ko pride na ta svet. Tu je za nas, da lahko ljubimo, si upamo, sanjamo, ustvarjamo in živimo svoje najboljše življenje. A čez čas, ko prevzemamo vse več odgovornosti in imamo več skrbi, naši dvomi in strahovi rastejo skupaj z nami. In zaradi tega lahko izgubimo velik del sebe, svoje veličine.

Ta drobna knjižica pripoveduje o tem, kako jo lahko spet najdemo.

 

Recenzija knjige v reviji Moj malček:

Nežna, ljubeča in spodbudna knjiga pisatelja in misleca Kobija Yamade bralca spodbuja, da bi zaživel s polnimi pljuči, da bi uresničil svoje sanje, dosegel polnost bivanja in svetu podaril košček sebe tako, da bo svet za trohico boljši. Besedilo pripoveduje v krajših odstavkih, ki se berejo kot modro pismo samemu sebi, zaupno sporočilo najboljšemu prijatelju, nasvet ljubljenemu otroku ali zaupljiv pogovor z osebo, ki jo imate srčno radi. Knjigo je mogoče brati kot motivacijsko knjigo citatov, ki jih odpiramo naključno, nato pa meditiramo ob vsakem posebej, dokler ga ne ponotranjimo. Lahko jo beremo tudi kot izhodišče premišljevanj o tistem, kar nam je najpomembnejše. Na primer, kako najti v sebi veličino in kako jo uresničevati vsak dan sproti; kako postati boljši človek; kako zaživeti s polnimi pljuči, bolj pogumno in ljubeče, bolj čuječe v vsakem trenutku znova. Lahko jo beremo tudi kot molitev, da bi postali polnejši človek. Beremo jo lahko po kapljicah otroku za lahko noč ali pa sebi za dobro jutro in lep dan. Lahko pa knjigo podarimo osebi, ki nam je še posebno ljuba in bi ji radi povedali nekaj lepega in pomembnega. Besedilo knjige, ki je ni mogoče uvrstiti v noben predalček, poživlja ljubek puhasti raček, ki sledi svoji poti iskanja veličine. Zelo toplo priporočam v branje in razmislek! Predstavitev: Maja Črepinšek

https://www.ajdanaklada.com/post-1/knjiga-je-najlep%C5%A1e-darilo

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik