Bolj kot vse

Nazaj

Bolj kot vse

Avtor: M. H. Clark

Redna cena
19,95 €
Popust
10,00 %
Znižana cena
17,96 €

Knjiga za prijateljstva, katera cenite bolj kot vse. 

 

 

 

Bolj kot vse
Bolj kot vse

Srčne rime in čudovite ilustracije gozdnih prijateljev vam pomagajo, da se zahvalite pravim prijateljem zaradi katerih je vaš svet lepši, boljši, prijaznejši. 

Knjiga je pravi poklon hvaležnosti za vse, kar prijatelj je in počne.

"Tebe cenim bolj, kot lahko veš, 
kot osebo in zaradi stvari, ki jih počneš."

 

Recenzija knjige v reviji Moj malček:

Izjemno prikupna slikanica ubesedi tisto, kar čutimo do nekoga, ki nam je drag, ki ga imamo radi, ki ga cenimo in si želimo, da bi se zavedal, kako dragocen in edinstven je za nas, pa tudi za vse druge. Lahko jo prebiramo otroku ali pa podarimo prav posebnemu prijatelju, partnerju, staršem, učitelju, nekomu, ki ga ljubimo… ob najrazličnejših priložnostih. Knjižica bralca nagovarja z besedami in z ilustracijami. Besedilo M. H. Clark je rimano, zajeto v kratke misli, nežne in zaupne. Ubesedijo tisto, za kar ne najdemo pravih besed ali kar nam gre (pre)pogosto težko z jezika. Na primer: »Kjer si ti, se vse svetlejše zdi, in to je tako čudovito videti.« V pastelnih barvah in v umirjenih kompozicijah je na prefinjenih ilustracijah Cécile Metzger upodobila gozdne živali – lisico, veverico, medveda… Prijatelje opazujemo v dvoje in v večji družbi, v različnih interakcijah: med igro, na pikniku, na izletu… Skupno jim je sodoživljanje dogodkov, uživanje v družbi drug drugega, deljenje in sodelovanje. Zelo toplo priporočam! Predstavitev: Maja Črepinšek

 

https://www.ajdanaklada.com/post-1/knjiga-je-najlep%C5%A1e-darilo

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik