Dostava

Nazaj

Koliko stane poštnina za Slovenijo?

Cena dostave s Pošto Slovenija znaša 3,50 EUR.

Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. 

Strošek dostave se lahko spreminja skladno z vsakokrat veljavnim cenikom dostavne službe, pri čemer se strošek dostave po trenutku, ko se pogodba skladno s Splošnimi pogoji šteje za sklenjeno, ne more več spremeniti.

V kolikšnem času prejmem naročene knjige?

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 1-4 delovnih dni od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila s plačilnimi karticami. 

V primeru, da bi prišlo do kakšne zamude vas o tem obvestimo preko e-maila.

Ali bom o času dostave predhodno obveščen?

Pred dostavo prejmete e-mail, da je paketek na poti do vas. Pakete odpošiljamo s Pošto Slovenija in vam jih bo dostavil krajevni poštar; v primeru, da vas ni doma vam bo pustil obvestilo o pošiljki, ki vas bo čakala na vaši pošti.

Pošiljate tudi znotraj EU? Koliko stane poštnina?

Mednarodni dobavni rok za knjige je praviloma  5-10 delovnih dni od dneva prejetega plačila v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko kreditne kartice. 

Dobavni rok je lahko daljši v državah s carinsko upravo.

Poštnina je odvisna od države in teže paketa, zato nam pred oddajo naročila iz tujine pišite na narocila@zalozbabp.si

Po nekaj dneh še nisem prejel paketa? Koga naj kontaktiram?

Če v roku tedna dni po oddanem naročilu (izjema so prednaročila, kjer je določen datum izida knjige ali pri posebnih akcijah knjig avtorice Urške Puš oz. pošiljke namenjene za tujino) ne prejmete pošiljke, nas nemudoma obvestite na narocila@zalozbabp.si in pogledali bomo, kje se nahaja vaš pošiljka.

Moji pošiljki manjka knjiga, ki sem ga naročil/a. Koga naj kontaktiram?

Prosim pišite nam na e-mail narocila@zalozbabp.si; manjkajočo knjigo vam bomo v najkrajšem možnem času poslali naknadno, stroške dostave krijemo mi.

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik