Uglašena in neustavljiva

Nazaj

Uglašena in neustavljiva

Avtor: Cassie M. Jones

Redna cena
25,00 €
Popust
40,00 %
Znižana cena
15,00 €

Opravljajte delo, ob katerem sijete.


 

V Uglašeni in neustavljivi boste odkrili, kako negovati, širiti in ohranjati ustvarjalno življenje in pot, ki je globoko uglašena z vami, ter ostati zasidrani in prizemljeni v svoji resnici, medtem ko gradite lep, dolgoročen posel in življenje, ki vam ožarja dušo, pa tudi svet okrog vas.
S kombinacijo praktičnih orodij, spodbudnih napotkov in vaj za krepitev notranje moči boste opravili notranje delo, ki je potrebno za to, da boste ustvarili tisto, kar je najbolj uglašeno z vami.


V tej knjigi boste odkrili, kako:
- se uglasiti s polnostjo življenja, dela, kariere, namena in posla
- poglobiti vero vase ob opuščanju primerjanja, strahov in miselnih blokad
- opravljati delo, ob katerem sijete – brez strahu, kako vas bodo presojali drugi
- podpirati sebe in svoje delo ne glede njegovo obliko
- negovati svojo osebno moč, da boste laže napredovali pri uresničevanju svojih sanj


In še veliko več …


Uglašena in neustavljiva vas vabi, da si dovolite zares vzljubiti, kar ustvarjate poslovno in zasebno.
Če ste se naveličali stresnih občutkov glede svojega dela, skrbi, kakšna naj bi bila vaša pot, in ugibanja, kaj je smisel vaše kariere, je ta knjiga prava za vas.

 

Predstavitev knjige v reviji Moj malček, reviji za starše: 

Uglašena in neustavljiva Če se znajdete na točki življenja, ko se zdi vse, kar počnete brez smisla, ko dvomite v vse, kar opravite in se vam zdi, da gre vsem drugim bolje na zasebnem in poslovnem področju, da je le še vprašanje časa, kdaj vas bodo odkrili in razkrinkali, je čas za temeljni premislek o sebi. Razlog za takšen dvom vase namreč le redko čepi v vaši nesposobnosti. Zato vam umik ne bo koristil na poti naprej. Cassie Mendoza Jones ve o čem govori, ker se je na velikem razpotju dvomov znašla sama – in se izvlekla močnejša in modrejša, srečnejša in bolj izpolnjena, uglašena in neustavljiva. Avtorica ne obljublja, da boste enak uspeh pri sebi dosegli čez noč niti da boste po branju njene knjige v kratkem obogateli. Zagotovo pa boste jasneje zagledali lastno pot naprej in po njej stopali bolj trdno in radostno. Besedilo je razdeljeno na pet delov, ki združujejo krajša poglavja. V prvem delu razčlenjuje način razmišljanja, ki nas blokira. V drugem delu osvetljuje načine čiščenja strahov in blokad. V tretjem delu razmišlja o ustvarjalnem delu, v četrtem o skrbi in veri vase. V zadnjem delu pa bralca prisrčno objame v slovo in ga spodbudi, naj se pogumno poda na lastno pot. Knjiga pripoveduje toplo, empatično, iskreno in stvarno, brez mistificiranja »dela na sebi«. Temelji na osebnih izkušnjah in na novih spoznanjih psihološke stroke, pa tudi starodavnih spoznanjih, kako pomembno se je za notranje ravnovesje naučiti spoznavati in motriti samega sebe. Knjiga bralcu pomaga razpreti krila in poleteti v takšno prihodnost, kot si jo želi. Predstavitev: Maja Črepinšek. 

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik