Richard Webster

Nazaj

Richard Webster se je rodil in odraščal na Novi Zelandiji. Psihični svet ga zanima že od njegovega devetega leta. Kot najstnik se je začel ukvarjati s hipnotizmom in kasneje postal profesionalni odrski hipnotizer. Po šolanju je delal v založništvu in kupil knjigarno. Koncept reinkarnacije je imel pomembno vlogo pri njegovi odločitvi, da postane specialist za preteklo življenje. Richard je poučeval tudi razrede psihičnega razvoja, ki temeljijo na številnih njegovih knjigah.
Richardova prva knjiga je izšla leta 1972 in izpolnila otroške sanje, da bi postal avtor. Richard je danes avtor več kot petinsedemdeset naslovov na temo New Age. Njegove najbolj prodajane knjige vključujejo Spirit Guides & Angel Guardians in Creative Visualization for Beginners.
Richard je nastopal v številnih radijskih in televizijskih programih v ZDA in v tujini, vključno z gostujočimi spoti na Hard Copy, WMAQ-TV (Chicago), KTLA-TV (Los Angeles), KSTW-TV (Seattle) in Mike and Matty Show ( ABC). Trenutno prebiva na Novi Zelandiji z ženo in tremi otroki. Redno potuje po svetu, kjer ima predavanja, delavnice in nadaljuje z raziskovanjem.

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik