Komplet diagramov in kartic Rohini

Nazaj

Komplet diagramov in kartic Rohini
Redna cena
35,00 €

Večkrat se znajdemo v situacijah v katerih se sprašujemo: Kako naprej? Kaj je najboljše zame? Kaj lahko pričakujem? Na koga se lahko zanesem? Kje naj iščem? 

Komplet diagramov in kartic Rohini
Komplet diagramov in kartic Rohini

Odgovori na taka in podobna vprašanja nam lahko pomagajo razrešiti dvom, pokazati smer, ali sprejeti odločitev za neko nam pomembno vprašanje, nas posvariti pred nevarnostjo ali nas
zavarovati pred neugodnimi posledicami za nas in naše življenje.
Odgovore na taka vprašanja lahko dobimo s pomočjo nihal, kartic in diagramov.
 

Za lažje zastavljanje vprašanj in lažje delo z nihalom so nastale kartice in diagrami z natančno zastavljenimi vprašanji, ki so vam lahko v pomoč pri iskanju pravilnega odgovora za sebe, družino, prijatelje ali koga drugega.
 

S pravilno zastavljenim vprašanjem, ki mora biti zelo natančno in konkretno, lahko dobimo iz naše podzavesti pravo informacijo. Z gibom roke podzavestno, ustrezno reagiramo, in nihalo, ki ga držimo v roki, zaniha v določeni smeri.
 

V kompletu je 30 kartic s 60-timi vprašanji. Kartice vsebujejo vprašanja s področja osebne, duhovne rasti, iskanje izgubljenih predmetov, časovni trak, nekaj splošnih testov in veliko več...Poleg vnaprej zastavljenih vprašanj je na voljo dodatnih 5 praznih kartic, katere lahko
sami programirate za 10 dodatnih vprašanj, ki so vam v tem trenutku najbolj pomembna. Mi smo inštrument in nihalo je kazalec na inštrumentu.

Prijava na e-novičke

S prijavo na novičke Založbe BP boste vedno na tekočem z aktualno ponudbo, akcijami in knjižnimi novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak mesec med novimi prijavami izžrebamo praktično nagrado.

Uradni podatki

Založba BP d.o.o.
Gorenje Zabukovje 4
8231 Trebelno
Slovenija
bernarda@zalozbabp.si
ID za DDV: SI36701009
MŠ: 6534490

Stopite v stik